1. Home
  2. Actualitat
  3. Uber prova cotxes autònoms
Uber prova cotxes autònoms

Uber prova cotxes autònoms

0
0

La cursa pel cotxe autònom suma un nou actor. Uber està provant a Pittsburg un Ford Fusión per veure si pot fer un pas tecnològic endavant en el seu servei de transport privat.

https://www.youtube.com/watch?v=kLR1zvTZlac

Segons explica EcoMotor l’empresa de Califòrnia està treballant en un cotxe que té el sostre ple de sensors i ginys tecnològics que arxiven dades cartogràfiques i analitzen la capacitat de autoconducció. Si alguna cosa fallés, el Ford compta amb un conductor físic a l’interior. De fet aquesta va ser una de les condicions que l’administració local d’aquesta ciutat de l’Estat de Pennsilvània va posar a la tecnològica per expedir el permís corresponent. El cotxe no passa inadvertit per la seva gran quantitat de gadgets i igual que el Google Car és una atracció més dels carrers de la ciutat nord-americana.

L’empresa disposa d’un Centre de Tecnologies Avançades en col·laboració amb la Universitat
Carnegie Mellon enfocat a desenvolupar la tecnologia de la conducció autònoma.

Fonts de la companyia han explicat que la ciutat escollida és ideal perquè té una gran varietat de tipus de carreteres, diferents modes de trànsit i multitud de condicions climàtiques diferents. A més és un hub d’innovació i tecnologia als Estats Units.

Uber, això sí, encara no ha confirmat quan té previst llançar el seu primer servei de vehicle autònom.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *