1. Home
  2. Actualitat
  3. Últims dies per veure l’exposició de motos Derbi a Platja d’Aro
Últims dies per veure l’exposició de motos Derbi a Platja d’Aro

Últims dies per veure l’exposició de motos Derbi a Platja d’Aro

0
0
Foto: TV Costa Brava
Foto: TV Costa Brava

Últims dies per veure l’exposició de motos Derbi a Platja d’Aro. La Masia Bas acull fins el 7 d’octubre una exposició gratuïta amb una cinquantena de models històrics procedents del Museu Derbi Josep i Jordi Pujolar.

L’origen d’aquesta col·lecció particular, forjada a l’entorn de la masia familiar de Can Sureda de l’antic Barri Salom de Santa Cristina d’Aro, arranca l’any 1973 quan Josep Pujolar va iniciar la restauració d’una antiga motocicleta Guzzi 65cc del seu pare, coneguda popularment en el món de els motocicletes clàssiques com La Gamba.

A partir d’aquella primera experiència va continuar recuperant motos plenes de cops, amb peces trencades o incompletes, de veïns i coneguts i ben aviat va forjar una col·lecció de més de 100 unitats. A partir dels anys 90, conjuntament amb el seu fill Jordi, han centrat els esforços en una sola marca, la vallesana Derbi, molt vinculada a totes les famílies del país, i que va tenir com a buc insígnia el model Gran 74 Sport amb una línia de gran rendiment i de caràcter esportiu, que cronològicament va coincidir amb els bons resultats de la marca en el Mundial de Velocitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *