Un Aldeguer imparable guanya la seva quarta cursa consecutiva

El murcià, que no serà a MotoGP, presenta candidatura pel títol del 2024

Inici accidentat amb un incident que ha involucrat a Izan Guevara, Sergio García i Celestino Vietti. García ha sigut atropellat per Guevara, però ha marxat pel seu propi peu. Kohta Nozane ha caigut en l’últim revolt. Fermín Aldeguer és primer i s’escapa amb Arón Canet molt a prop. El final de temporada del murcià està sent increïble. Marcos Ramírez i Jake Dixon estan lluitant per la segona posició. Canet no afluixa, i a 16 voltes pel final continua marcant volta ràpida rere volta ràpida a roda d’Aldeguer.

A 14 girs pel final, Aldeguer ha augmentat l’aposta i ha marcat ell la volta ràpida, allunyant al seu rival a 0,8 segons. Alonso López ha superat a Dixon i lluitarà l’última plaça del podi amb Marcos Ramírez. A 11 voltes pel final, López ha atacat, Ramírez li ha tornat el moviment en el següent revolt i el madrileny finalment ha consolidat l’avançament. Mentrestant, Aldeguer ja li ha tret 2,2 segons a Canet.

A 4 voltes pel final, la posició més disputada del podi és la tercera, amb Marcos Ramírez apropant-se molt a Alonso López. Ramírez ha anat aproximant-se, esperant fins a l’últim revolt per tirar la moto. López, que ja s’ho esperava, l’ha deixat passar fent una traçada més oberta, però sortint amb més tracció del revolt. Finalment, López ha travessat la línia de meta per davant de Ramírez, amb un final de photo finish. Aldeguer ha guanyat la seva quarta cursa consecutiva, sent el primer pilot que ho fa des del 2010, amb Toni Elias com a predecessor. Estaria preparat per pujar a MotoGP. Canet ha fet segon i Pedro Acosta desè.

Text: Roger Amores / Foto: Fermín Aldeguer

Total
0
Shares
Anterior
Sasaki acomiada la temporada amb victòria en la celebració de Masià

Sasaki acomiada la temporada amb victòria en la celebració de Masià

David Alonso i Iván Ortolá han tancat el podi

Posterior
Bagnaia no falla i engrandeix la seva llegenda amb el segon mundial consecutiu

Bagnaia no falla i engrandeix la seva llegenda amb el segon mundial consecutiu

Jorge Martín ha caigut després de tocar-se amb Marc Márquez

També et pot interessar
Total
0
Share