1. Home
  2. Actualitat
  3. Un aparador mòbil de Peugeot portarà el Nou 208 a Fornells de la Selva
Un aparador mòbil de Peugeot portarà el Nou 208 a Fornells de la Selva

Un aparador mòbil de Peugeot portarà el Nou 208 a Fornells de la Selva

0
0

Estarà en EXCLUSIVA! a Gicauto del 7 a l’11 d’octubre i passarà pels principals carrers de Girona el dijous 10 d’octubre.

El futur supervendes de Peugeot, el Nou 208, arribarà al mercat espanyol aquest últim trimestre, sent l’únic turisme del segment B que es podrà escollir amb motor elèctric, dièsel o gasolina. Un poder de triar l’abast de molt pocs fins ara i que s’exhibirà, a través d’un tràiler envidriat, pels carrers més importants de Girona. A més, els interessats podran apropar-se a GICAUTO, del 7 a l’11 d’octubre, per conèixer tots els detalls d’aquest model, ja que estarà exposat al públic en primícia durant aquest temps.
Si tens un producte nou i únic en el mercat, no esperis a que els teus potencials compradors vagin a conèixer-lo, porta-li directament gairebé fins a les seves pròpies cases. Això és el que ha pensat Peugeot Espanya a l’hora de confeccionar la Ruta 208 sota l’eslògan “The Power of Choice”: un itinerari en camió envidriat exclusiu on  viatjarà el pioner Nou Peugeot 208 pels carrers de les principals ciutats espanyoles.

La marca del lleó utilitzarà dos camions amb un tràiler de vidre cadascun de 9 metres de llarg per 2,5 metres d’ample que servirà com a aparador mòbil per al Nou Peugeot 208, així com 12 vehicles en dos colors característics: blau vertigen i vermell elixir . L’objectiu és, durant dos mesos, recórrer tot el territori peninsular i els carrers més cèntrics dels principals nuclis de població, mostrant un model que portarà “The Power of Choice”, el poder de triar, dins el món de l’automoció.

En aquest sentit, el Nou Peugeot 208, a part d’heretar l’esperit del mític Peugeot 205, ha de donar l’oportunitat a tots els interessats de poder optar, sense haver de renunciar a les característiques físiques o de confort del model, entre una motorització elèctrica o tèrmica (dièsel i / o gasolina). Fins ara, i més entre els turismes del segment B, no existia la possibilitat de comptar amb un motor elèctric excepte en models molt concrets i limitats. Ara, amb el Nou Peugeot 208, igual que tries llantes, color o extres en el teu vehicle, podràs escollir la motorització que més s’adapti al teu estil de conducció.

Una oportunitat única per descobrir la màgia d’un model icònic amb tecnologia d’avantguarda, la nova generació del lloc de conducció Peugeot i-Cockpit® i funcions d’ajuda a la conducció que obren la porta a una conducció semi-autònoma en autopista i vies ràpides gràcies al Drive Assist, que combina l’ajuda al manteniment actiu de carril i un regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Go. A més, la seva versió elèctrica, el Peugeot e-208, estrena la cadena de tracció amb una autonomia de fins a 340 km, tot un referent en la seva categoria.

La Ruta 208 passarà pels principals carrers de Girona el dijous, 10 d’octubre. El camió portarà en el seu tràiler envidriat un Nou Peugeot 208 en color blau vertigen. A més, un altre Nou Peugeot 208 estarà exposat, del 7 al 11 d’octubre, en el concessionari Gicauto (Ctra. N-II, 25-27. Fornells de la Selva. Telf. ​​972.476.316) Tots els interessats podran descobrir de primera mà les novetats que porta aquest model que promet ser un nou supervendes de Peugeot i, fins i tot, reservar una unitat per ser dels primers en tenir-lo quan surti al mercat en aquest últim quadrimestre de 2019.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *