1. Home
  2. Actualitat
  3. Un artista britànic recrea en papiroflèixa i tamany real un Nissan Juke per celebrar el cinquè aniversari del vehicle
Un artista britànic recrea en papiroflèixa i tamany real un Nissan Juke per celebrar el cinquè aniversari del vehicle

Un artista britànic recrea en papiroflèixa i tamany real un Nissan Juke per celebrar el cinquè aniversari del vehicle

0
0

Per celebrar el cinquè aniversari del Nissan Juke l’artista britànic Owen Gildersleeve ha creat un model del vehicle de tamany real en papiroflèxia. En un gest de complicitat a l’herència japonesa de Nissan i inspirat per les primeres passes del disseny d’un cotxe: Plasmar idees sobre paper.

El Nissan Juke de papiroflèxia (Foto: Nissan)
El Nissan Juke de papiroflèxia (Foto: Nissan)

Owen va trigar més de 200 hores i va plegar més de 2.000 peces de paper per crear aquesta escultura detallada. El Juke de papiroflèxia compta amb les mateixes característiques atrevides de disseny, com els parafangs, els fars i la graella.

L’artista Owen Gildersleeve ha declarat: “Ha estat un gran projecte, molt dur però gratificant. Com a peça de celebració, té moltes influències, com el seu estil de papiroflèxia inspirat en les arrels japoneses de Nissan. L’ús de tantes peces individuals de paper per crear l’estructura general també representa al miler de persones que van ajudar a convertir el Nissan Juke en realitat i a les milers de persones més que segueixen fent-ho aquí, al Regne Unit. ”

Més de 150.000 unitats venudes al Regne Unit i 45.000 a l’Estat Espanyol

El Juke, que es fabrica a la planta que Nissan té a Sunderland, compleix el seu cinquè aniversari aquest any. Des que van començar els primers lliuraments a l’octubre de 2010, ja s’han venut més de 150.000 unitats del Juke només al Regne Unit, i més de 700.000 a tot Europa, el que el converteix en el crossover compacte més venut del continent.

A Espanya, país on el disseny dels cotxes és una de les principals raons de compra, el Juke ha tingut des del seu llançament una gran acollida. Per les nostres carreteres circulen 45.000 unitats del Juke. Després de la important remodelació duta a terme al juny de 2014, el Juke segueix mantenint el seu atractiu, així en el passat mes d’octubre va incrementar les seves vendes un 31% i va augmentar la seva quota en el segment en 0,6 punts percentuals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *