1. Home
  2. Actualitat
  3. Un centenar i mig de vespes i lambrettes participen en l’Aplec Scooterista de Begur
Un centenar i mig de vespes i lambrettes participen en l’Aplec Scooterista de Begur

Un centenar i mig de vespes i lambrettes participen en l’Aplec Scooterista de Begur

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

Un total de 156 vespes i lambrettes van participar aquest cap de setmana en el IV Aplec Scooterista de Begur, que organitza el Scooter Club Begur.

Els scooters provenien de les comarques gironines i barcelonines, però també n’hi ha de la Catalunya Nord. En aquesta edició, el club Els Perduts de Palafrugell es van emportat el trofeu Domus, per ser el que aportava més participants.

Per la seva banda, Raül Funes es va emportar el premi de l’Ajuntament per ser el que venia de més lluny. Concretament de la població tarragonina de l’Alforja.  I el premi Aiguaclara, a la moto “més xula”, que es decideix per votació popular, va ser per una vespa amb sidecar de color blau de l’Àngels i en Jordi, que resideixen a Calonge i formen part de l’Associació de Motos Històriques de Girona.

La Plaça Lluís Esteve i Cruañas va ser el punt de concentració dels i les motoristes que van fer una cercavila per la comarca  de més de 60 quilòmetres, acabant a la platja de Sa Riera, on va tenir lloc el dinar popular. A la nit, la festa de l’aplec va continuar amb un concert del grup The Twisted Wheels a la plaça Lluís Esteva i l’actuació del discjòquei Roger Daily al bar La Lluna.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *