1. Home
  2. Cotxes
  3. Un DS 3 de 207 CV
Un DS 3 de 207 CV

Un DS 3 de 207 CV

0
0

DS ha presentat el DS 3 Racing un vehicle que agafa com a base l’estil del DS 3 i que hi afegeix detalls esportius com el difusor d’aire, el sistema d’escapament doble amb acabaments cromats i elements de fibra de carboni al llarg de la seva estructura.

DS 3 Racing

El xassís, els eixos i les suspensions del DS 3 Racing han estat adaptats amb l’objectiu de afavorir les sensacions intenses. Aquest vehicle té una llargada de 3,96 m, les vies davanteres i posteriors s’han ampliat en 30 mm i la suspensió s’ha rebaixat en 15mm. A més, també s’ha optimitzat el tacte de la direcció i el sistema de frenada incorpora, en la part davantera, pinces de 4 pistons i discos específics.

 

En el seu interior, els seients davanters Racing tipus ‘baquet’ amb reposacaps integrats, elements de carboni incorporats al quadre de comandaments i l’embellidor del volant  són les seves principals característiques.

El DS 3 Racing equipa el motor 1.6 THP 155 que ara té una potència de 207 CV, un augment de 51 CV respecte a l’antic propulsor.

Opcionalment, aquest DS 3 es pot escollir amb llums de Xenó Full LED, unes noves òptiques davanteres que emeten un flux lluminós potent, ample i homogeni que aconsegueix donar més visibilitat i confort en trajectes nocturns. A la part del darrera, es distingeix gràcies a la incorporació de llums posteriors de LED amb efecte 3D.

El DS3 Racing que està disponible en tres combinacions de colors, blanc banquise amb sostre gris Moondust, negre Onyx amb sostre taronja, o negre mat o amb sostre daurat mat (Gold Mat), té un preu base de 29.600 euros.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *