1. Home
  2. Actualitat
  3. Un emoji de ferralla adverteix del perill xatejar i conduir
Un emoji de ferralla adverteix del perill xatejar i conduir

Un emoji de ferralla adverteix del perill xatejar i conduir

0
0
L'icona que adverteix dels perills de xatejar i conduir
L’icona que adverteix dels perills de xatejar i conduir

Xatejar i conduir és tan nociu com conduir i barrejar alcohol. Aquest és el missatge que les autoritats de trànsit estan llançant preocupades per l’ús del mòbil mentre es condueix. Una operadora nord-americana ha ideat una campanya que té com a imatge l’emoji somrient de WhatsApp però fet de la ferralla d’un cotxe accidentat. El lema no deixa cap dubte: «Conduir mentre es xateja no és cap broma».

Segons explica Magnet la idea va sorgir de l’operador nord-americà Sprint costat de l’agència de publicitat Alma. Els seus creadors han barrejat els populars emojis amb les restes d’un cotxe per crear un missatge impactant i irònic. L’obra d’art ha estat instal·lada a Florida i es diu: L’últim emoji.

La campanya s’ha llançat amb èxit, almenys pel que fa a l’impacte mediàtic, en el marc de la Distracted Driving Awereness, una mena de setmana temàtica contra les distraccions al volant. Un fet que va causar la mort de més de 3.100 persones i 45.000 accidents als EUA el passat 2015.

La campanya es complementa amb publicacions a les xarxes socials, vídeos i anuncis de televisió amb l’etiqueta #SprintDriveSafe.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *