1. Home
  2. Actualitat
  3. Un equip espanyol vencedor del ‘Skills For The Future’
Un equip espanyol vencedor del ‘Skills For The Future’

Un equip espanyol vencedor del ‘Skills For The Future’

0
0

Un equip espanyol ha estat el guanyador de la quarta edició de la Competició Europea Skills for the Future, un esdeveniment de foment de l’emprenedoria juvenil amb projectes basats en la sostenibilitat amb més de 100 estudiants de 15 països diferents.

Els guanyadors del Skills for the Future
Els guanyadors del Skills for the Future

L’equip CIFP Raúl Vázquez de Madrid, compost per César Molina Sánchez i Héctor Pascual Martínez, van ser els guanyadors del premi del públic, atorgat per tots els assistents a la competició, i el primer premi d’aquesta final, amb un innovador sistema que permet escalfar o refredar el cotxe sense necessitat de gastar bateria. Un projecte que, segons el jurat, presenta una solució sostenible i innovadora per a un problema amb què es troben diàriament els conductors que viuen en països amb climes extrems, molt freds o molt calorosos. A més, el jurat també va confessar sentir-se impressionat pel pla financer i l’orientació social del model de negoci de AMECS.

“Gràcies a Skills for the future hem pogut fer realitat el nostre somni. Sempre hem volgut treballar dins del sector de l’automòbil, i aquest projecte ens permet aventurar-nos-hi. Guanyar la competició i el premi del públic és una cosa que et fa confiar més en la teva idea i sentir-te més segur “, comenten els estudiants de l’equip guanyador AMECS.

Segons Caroline Jenner, CEO de JA Europe: “Els Millenials pensen diferent pel que fa a automoció i mobilitat. Al programa Skills for the future, professionals i experts d’aquest sector treballen colze a colze amb els joves animant-los a enfrontar-se als grans reptes d’aquesta indústria. No es tracta del que passa ara, es tracta del que passarà”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *