1. Home
  2. Actualitat
  3. Un ‘escape room’ acadèmic per la generació Z de Seat
Un ‘escape room’ acadèmic per la generació Z de Seat

Un ‘escape room’ acadèmic per la generació Z de Seat

0
0

Seat ha posat en marxa per primera vegada una iniciativa adreçada a orientar acadèmica i laboralment els fills i filles dels treballadors i treballadores de la companyia, l’anomenada generació Z. La jornada ‘Descobreix-T- by Seat‘ ha reunit 100 fills i filles de treballadors i treballadores que cursen de 4t d’ESO, amb l’objectiu d’ajudar a detectar, a través de dinàmiques i ‘role-plays’, quins són els seus interessos, perquè puguin decidir basant-se en ells cap a on orientar els seus estudis.

En un moment en què l’entorn laboral està evolucionant molt ràpidament i les professions del futur estan en part encara per definir, ‘Descobreix-T- by Seat’ ha confrontat als i les joves, de manera experiencial i inspiracional, amb situacions que els permetin descobrir-se. Les dinàmiques han estat allunyades de les clàssiques xerrades orientatives i s’han realitzat a través de proves que van motivar la curiositat, i la inquietud per aprendre i formar-se.

Un programa dinàmic i innovador

Els nois i noies s’han dividit en diversos grups i han realitzat diverses activitats vinculades amb tots els àmbits formatius, des de l’enginyeria a les humanitats.

En els tallers s’han utilitzat noves tecnologies com drones, la impressió 3D, la realitat augmentada, entre d’altres. La jornada també ha comptat amb la participació d’un expert en formació professional dual de forma gamificada.

El professor més famós de youtube com a convidat estrella

David Calle, també conegut com el ‘professor youtuber’, fundador de la cadena de youtube Unicoos i la web www.unicoos.com, ha conduït el principi i el final de la jornada. Carrer és un enginyer en telecomunicacions que dóna lliçons de física, ciències i matemàtiques a través de la seva web i el seu canal de youtube, que compta amb més d’un milió de subscriptors i en el qual ofereix formació gratuïta per a joves, també per a aquells que no tenen la possibilitat de formar-se.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *