1. Home
  2. Actualitat
  3. Un Ford C-MAX alimentat per energia solar
Un Ford C-MAX alimentat per energia solar

Un Ford C-MAX alimentat per energia solar

0
0

Ford Motor Company ha presentat al Consumer Electronics Show (CES), a Las Vegas, el C-MAX Solar Energi Concept, projecte de la marca americana amb Sun Powe Corporation (San José, Califòrnia)  i el Georgia Institute of Technology d’Atlanta.Ford C-MAX Solar Energi Concept

Es tracta d’un vehicle alimentat per energia solar i amb protencial similar al d’un híbrid endollable però sense haver de dependre de la xarxa elèctrica perquè s’alimenta d’energia solar a través d’un concentrador especial amb lent Fresnel (desenvolupada inicialment per als fars marítims) que funciona com si fos una lupa i dirigeix els raigs solars cap als panells instal·lats al sostre de l’automòbil. L’autonomia seria similar a la d’un Ford C-MAX Energi convencional, gairebé 1.000 km, 30 dels quals en mode únicament elèctric. A més, aquesta versió també compta amb un endoll per a recàrrega .

Després de la presentació del C-MAX Solar Energi Concept, se’n faran proves en escenaris reals les quals determinaran si es viable convertir aquest prototip en un vehicle de producció en sèrie.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *