1. Home
  2. Actualitat
  3. Un Kia Sportage inspirat en els X-Men
Un Kia Sportage inspirat en els X-Men

Un Kia Sportage inspirat en els X-Men

0
0

Kia s’està preparant per revelar un Sportage especial, inspirat en X-Men, com a part de la seva col·laboració amb Twentieth Century Fox. La segona generació del Kia X-Car s’ha creat per promocionar la nova pel·lícula de la saga, Apocalipsi, i el patrocini de l’Open d’Austràlia 2016.

El nou Kia Sportage X-Men (Foto: Kia))
El nou Kia Sportage X-Men (Foto: Kia))

Inspirat en la mística de X-Men, la segona generació del Kia X-Car reprodueix l’aspecte i els poders del famós mutant canviant.

Rafa Nadal de protagonista

Des del 4 de gener de 2016, els aficionats a la saga de pel·lícules X-Men i Kia Motors estan convidats a veure canviar de forma al Kia X-Car en un vídeo especial protagonitzat pel ‘superheroi’ Rafael Nadal, ambaixador mundial de Kia.

El Sportage, conduït per Rafael Nadal en el seu intent d’enfrontar-se a l’arxienemic dels X-Men Apocalipsi, transforma el seu estat normal per canviar a una carrosseria de disseny especial, amb un acabat de pintura blava texturitzat ‘to sobre to’ brillant i mat, llantes i pneumàtics de competició, juntament amb elements vermells i grocs que destaquen en la carrosseria.

Abans de l’estrena mundial en els cinemes de X-Men: Apocalipsi al maig de 2016, la marca descobrirà aquest nou model a Melbourne, Austràlia, abans del començament de l’Open d’Austràlia 2016 al gener i es mostrarà al públic al Melbourne Park durant el torneig, del 18 a 31 de gener. Posteriorment s’exhibirà en diversos salons internacionals de l’automòbil i esdeveniments amb fans, de cara a l’estrena de la pel·lícula al maig.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *