1. Home
  2. Actualitat
  3. Un kit per a convertir un cotxe en vehicle autònom
Un kit per a convertir un cotxe en vehicle autònom

Un kit per a convertir un cotxe en vehicle autònom

0
0
El Comma One serà una realitat properament
El Comma One serà una realitat properament

Una empresa d’Estats Units traurà al mercat un kit que converteix un cotxe qualsevol en un de semiautònom. El Comma One ha estat dissenyat per George Hotz i encara que no converteix el vehicle en un de totalment autònom si que li permet compartir funcionalitats semblants a les de l’Autopilot dels Tesla.

Segons recull el web de Faconauto, en l’arrencada d’aquesta tecnologia, que apunta a ser revolucionària, estarà en principi present en un grup concret de vehicles (Honda i Acura), per després anar estenent-se a altres models.

El que diferencia aquesta aposta d’altres és que els projectes de cotxes autònoms en marxa no contemplen una maquinària. Hotz creu que presentar el producte com un afegit els donarà un atractiu més gran: “hi ha molta gent ja té cotxes amb la tecnologia necessària per instal·lar el kit, i no han d’esperar a un projecte de cotxe autònom”.

Es tracta d’un producte senzill, sense molts sensors. Es basa en les dades que recull la càmera i les imatges de vídeo que acompanyen al sistema.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *