1. Home
  2. Actualitat
  3. Un Lamborghini amb la cara de Donald Trump
Un Lamborghini amb la cara de Donald Trump

Un Lamborghini amb la cara de Donald Trump

0
0

Populista, xenòfob, ingovernable, un polític com Donald Trump no pot tenir un cotxe de campanya qualsevol. L’última excentricitat al voltant del candidat Republicà a la presidència dels Estats Units és un espectacular Lamborghini Aventador amb la seva cara.

Segons explica A3Media el propietari del cotxe va decidir pintar la cara del controvertit personatge al capó del seu vehicle blanc. Els laterals del Lamborghini, a més, estan plenes de frases dites pel candidat republicà a la Casa Blanca. Segons explica El Mundo el cotxe és propietat d’un consorci alemany i ha estat personalitzat per Superior Auto Design. Es tracta d’un vinil que pot ser eliminat fàcilment si el seu amo s’enfada amb el magnat.

El que ja es coneix com Trumpaventador recorrerà Estats Units per promocionar la candidatura Trump. Un home aficionat als cotxes cars i propietari d’un Lamborghini Diablo i diversos Rolls Royce.

El Trumpaventador és un cotxe que no passa desapercebut mentre passeja per tot el país el lema Torna a fer gran Amèrica, el lema de campanya d’aquest outsider que ha revolucionat el panorama polític de la primera potència mundial.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *