1. Home
  2. Actualitat
  3. Una App i kit tecnològic permet posar un sistema d’aparcament intel·ligent en un cotxe
Una App i kit tecnològic permet posar un sistema d’aparcament intel·ligent en un cotxe

Una App i kit tecnològic permet posar un sistema d’aparcament intel·ligent en un cotxe

0
0
Aparcament intel·ligent
Aparcament intel·ligent

Una companyia nord-americana ha desenvolupat un sistema d’aparcament intel·ligent per a cotxes que no tenen aquesta funció. Segons publica ADSL Zone es tracta d’un sistema universal que pot ser utilitzat en qualsevol cotxe per molt antic que sigui i que està compost per un suport homologat que s’instal·la sota la matrícula del vehicle i el propi mòbil.

El sistema es diu FenSens Smart i segons els seus inventors és de fàcil instal·lació ja que es col·loca sota la matrícula. Aquesta s’ha de afluixar, col·locar el sistema i tornar a cargolar-la a sobre el amb cargols que porta el propi kit d’instal·lació. Un cop fet això s’ha de descarregar una App en un terminal Ios o Android i el sistema comença a funcionar ja sigui per vibració, xiulets o visualment segons les necessitats del conductor.

El sistema funciona mitjançant el mòbil com el que ja porten diversos vehicles intel·ligents en les seves pantalles de infoentreteniment. El seu preu de llançament és de 99 dòlars en una promoció especial, però un cop passada serà de 169 dòlars.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *