1. Home
  2. Actualitat
  3. Una empresa de Terrassa distribueix una pintura per a vehicles que es pot treure com si fos un adhesiu
Una empresa de Terrassa distribueix una pintura per a vehicles que es pot treure com si fos un adhesiu

Una empresa de Terrassa distribueix una pintura per a vehicles que es pot treure com si fos un adhesiu

0
0

Una empresa de Terrassa s’ha convertit en la primera distribuïdora a l’Estat Espanyol d’una pintura per a vehicles que es pot treure com si fos un adhesiu.

Segons publica Paula Solanas al Diari Ara, l’empresa Technical Racing Products (TRP) és l’única que distribueix Plasti-Dip, una pintura líquida que es transforma en una mena de goma i que es pot estirar i treure fàcilment.

L’empresa TRP va néixer dedicada a la venda de cotxes teledirigits i organització d’esdeveniments relacionats amb el ràdio control. Tal i com explica TV Terrassa Plasti-Dip va néixer als EUA per una funció purament tècnica: recobrir, protegir i aïllar components electrònics com les bateries dels cotxes teledirigits.Però de seguida se li van trobar altres aplicacions, com per exemple en el sector de l’automoció. I és que es pot canviar el color d’un vehicle i si ens en cansem, tornar-lo fàcilment a la seva aparença original.

L’empresa va facturar l’any passat 1.000.000 d’euros però confia que l’arribada d’aquest producte innovador els permetrà augmentar el nivell de vendes. Plasti-Dip, està disponible en diversos colors.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *