1. Home
  2. Actualitat
  3. Una entitat mediambientalista mesurarà el consum real dels cotxes PSA
Una entitat mediambientalista mesurarà el consum real dels cotxes PSA

Una entitat mediambientalista mesurarà el consum real dels cotxes PSA

0
0

PSAPeugeotCitroën han signat un acord amb Transport&Environtment per mesurar les dades de consum real dels seus vehicles des d’ara i fins a la primavera del 2016.

Foto: PSA
Foto: PSA

El procés de mesurament del consum en ús real dels principals models de turismes de PSA Peugeot Citroën es realitzarà mitjançant proves en carreteres obertes al trànsit i en condicions reals de conducció a l’àrea metropolitana de París .

Integració dins dels processos de qualitat de PSA

Aquest protocol s’integrarà en els processos de qualitat de PSA. El procediment, la realització de les proves i l’avaluació dels seus resultats seran auditats i validats per un organisme independent reconegut a nivell internacional. Actualment, s’està negociant amb Bureau Veritas per a la posada en marxa del programa.

Carlos Tavares, President del Directori de PSA Peugeot Citroën, precisa: “Aquesta innovadora iniciativa demostra clarament que un constructor d’automòbils i una ONG independent poden arribar a un acord en benefici de la informació dels clients. Així mateix, donarà visibilitat a les tecnologies avançades desenvolupades per PSA Peugeot Citroën per contribuir a millorar el consum de combustible “.

Jos Dings, Director de T & E, declara: “Aquests mesuraments reals de les emissions de CO2 i consums de carburant a ús real ajudaran els conductors a escollir els models més eficients. Aquesta informació beneficiarà els consumidors, a la salut pública i al medi ambient. Estem convençuts que la feina emprendrem amb PSA produirà resultats fiables que tots podrem prendre com a referència “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *