1. Home
  2. Actualitat
  3. Una filial d’Abertis obté la gestió de l’Autopista més important de Sao Paulo
Una filial d’Abertis obté la gestió de l’Autopista més important de Sao Paulo

Una filial d’Abertis obté la gestió de l’Autopista més important de Sao Paulo

0
0
L'Autopsita que s'ha adjudicat Abertis
L’Autopsita que s’ha adjudicat Abertis

Abertis, a través de la seva filial a Brasil, Arteris, ha guanyat el procés de licitació de la concessió de la gestió de la Rodovias dos Calçados , per un període de 30 anys fins a 2047.

L’adjudicació s’ha tancat per un import d’1.212 milions de reals brasilers (al voltant de 353 milions d’euros), en termes reals, a pagar després de la signatura del contracte, i un segon pagament de 225 milions de reals brasilers en termes reals (al voltant de 65 milions d’euros), a pagar després del lliurament de l’actual Autovías.

El lot adjudicat comprèn els 317 quilòmetres administrats per Autovías (corredor São CarlosAraraquara), concessionària de Arteris, que opera des de 1988 i la concessió de la qual finalitza al desembre de 2018; i altres 403 quilòmetres que estaven sota l’administració directa del govern de l’estat de São Paulo (corredor AraraguaraItaporanga). En total sumen 720 quilòmetres.

El contracte incorpora un pla d’inversions de prop de 5.000 milions de reals (al voltant d’1.500 milions d’euros), que inclou l’expansió de la capacitat de l’actiu actual mitjançant la duplicació de més de 275 quilòmetres.

L’autopista és un eix de transport estratègic per a l’estat de São Paulo, i transcorre per una de les regions més riques i dinàmiques del país, amb una població d’1,6 milions de persones.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *