1. Home
  2. Actualitat
  3. Una millora notable per al Toyota Prius+ 2015
Una millora notable per al Toyota Prius+ 2015

Una millora notable per al Toyota Prius+ 2015

0
0

Llançat el 2012, el Toyota Prius+ va ser el primer vehicle híbrid combinat de set places que es va comercialitzar a Europa. Ara, Toyota,  l’ha renovat.

Prius+

El disseny del frontal del nou Toyota Prius+ presenta una evolució dels elements ‘Keen Look’ (Imatge potent) i ‘Under Priority’ (Prioritat inferior). Aquest monovolum estarà disponible en dos nous colors de carrosseria, ‘Dark Sherry metallic’ i ‘Attitude Black mica’.

 

Una de les coses que més destaca de l’interior és la disposició del quadre d’instruments, que ha estat revisada per millorar la visibilitat. Ara incorpora una nova pantalla informativa TFT de color, multifunció, de 4,2’’ que es pot controlar mitjançant els comandaments que hi ha al volant. A part d’informació, com el rellotge, el comptaquilòmetres parcial, l’autonomia i el consum de combustible, la pantalla TFT mostra també l’indicador del sistema híbrid i el monitor d’energia.

El Prius+ 2015 està equipat amb l´última generació de sistemes multimèdia Toyota Touch 2. El sistema incorpora una càmera de visió posterior de sèrie,  i està preparat per a la funció ‘MirrorLink’ que permet connectar smartphones (models compatibles).  Un sistema intel·ligent d’ajuda a l’aparcament estarà disponible però a partir del model de gamma mitjana.

Per a la versió 2015, que es llançarà a partir del gener, l’equipament de sèrie del Prius+ s’ha millorat considerablement ja que ara incorpora el sistema de seguretat pre-col·lisió i el control d’assistència per a l’arrencada en pujada.

El rendiment de la conducció també s’ha revisat. La força d’amortiment de la suspensió s’ha optimitzat per millorar el tacte de conducció i potenciar el confort de marxa.

El sistema de propulsió híbrid és el mateix que el del model anterior però ha estat ajustat per complir amb la normativa d’emissions Euro 6.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *