1. Home
  2. Actualitat
  3. Una quarantena de cotxes participen al Ral·li Platja d’Aro Històrics
Una quarantena de cotxes participen al Ral·li Platja d’Aro Històrics

Una quarantena de cotxes participen al Ral·li Platja d’Aro Històrics

0
0
Mapa del recorregut
Mapa del recorregut

Una quarantena de vehicles van participar diumenge al VI Ral·li Platja d’Aro Històrics que va posar punt i final a la Copa Gironina de Regularitat.

La prova, organitzada per Classical Rent Services, tenia un recorregut de 500 quilòmetres amb 16 trams, essent el més llarg de la temporada.

El trajecte va ser circular Platja d’Aro, Sant Hilari, Platja d’Aro, passant per trams mítics del món dels ral·lis gironins com Santa Pellaia, Osor, Coll de Rabell o Els Àngels.

La prova més llarga de la temporada arribava a la població costanera amb un total de 45 inscrits, al matí es feien les verificacions tècniques i administratives al Club Golf de Cèrcol. A les dues de la tarda es donava el tret de sortida des del pavelló d’esports de Platja d’Aro. La prova estava dividida en dues seccions la primera totalment diürna amb un total de 5 trams i la segona amb 11 trams totalment nocturna amb un recorregut total d’uns 500 km, trams com Els Àngels, Sta Pellaia, Coll de Revell o Osor eren alguns dels que formaven el recorregut. Amb un reagrupament a les 21:30 h a Sant Hilari Sacalm.
La prova es presentava molt renyida ja que puntuava doble i hi havia el campionat en joc i també les diferents categories, cal destacar l’absència de Marceli Martí campió de la passada edició. Pere Pla, Jordi Llanosa, Enric Cabruja o Joan Sastre obtaven als primers llocs de la classificació final del campionat.
La primera secció amb uns trams diürns i en alguns casos amb trànsit, Ricardo-Ferron arribaven a Platja d’Aro com a líders provisionals. La segona secció que es presentava dura degut al seu recorregut, i en algun cas per l’estat de l’asfalt, humitats, etc., anava a estar molt renyida entre Enrique Cabruja, Jorge Llanosa i Josep Maria Álvarez. Joan Sastre va tenir un ensurt a Osor i Pere Pla amb problemes elèctrics durant tota la prova van perdre opció a les primeres posicions.
A les dues del matí arribaven com a guanyadors de la prova Enric Cabruja Sr – Enric Cabruja amb Mini. Jorge Lanosa-Agustín López amb Mini 1.300 van quedar en 2a posició i campions de la Copa Gironina 2018. José María Álvarez – Claudia Álvarez amb VW Golf GTI MK-1 varen quedar tercers.
En la classe A varen guanyar Carlos Basart-Carlos Basart amb Volvo PV 400 i són campions de la categoria.
En la classe B varen guanyar Enric Cabruja Sr – Enric Cabruja. En la Classe C els guanyadors foren Carles Bracons – Miguel Ángel Silva amb Peugeot 205 GTI, un dels equips revelació de la temporada.
La categoria Iniciació va ser per la parella formada per German Esglésies Gómez – Irene Ascanio Banys amb BMW E-30.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *