1. Home
  2. Actualitat
  3. Una sola entrada per a 14 dies de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya
Una sola entrada per a 14 dies de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

Una sola entrada per a 14 dies de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

0
0

Els Formula One Test Days tornen al Circuit de Barcelona-Catalunya amb un total de vuit jornades d’entrenaments de pretemporada, del 19 al 22 de febrer i del 26 de febrer a l’1 de març, i tots els aficionats que ja disposin d’entrada del Fórmula 1 Gran Premio de España (8-10 de maig) tindran accés gratuït a tots els dies de test.

F1 Test

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Això suposa un benefici important per a l’afició, que durant el 2015 tindrà l’oportunitat de presenciar un total de 14 dies de Formula 1® al Circuit amb la mateixa entrada del Gran Premi: vuit dies de test de pretemporada, quatre dies de Gran Premi (incloent la visita al pit-lane del dijous) i dos dies de test posteriors al Gran Premi (12 i 13 de maig), el que converteix al Circuit de Barcelona-Catalunya en el traçat amb més dies de Formula 1® al món. Els Abonats Socis i els Oficials del Circuit, així com els menors de 12 anys, també tenen accés gratuït als 14 dies de Formula 1.

Descompte del 10% a les entrades del Gran Premi fins el 27 de febrer
Aquells aficionats que encara no hagin adquirit les seves entrades pel Fórmula 1 Gran Premio de España 2015, tenen temps fins el 27 de febrer per a comprar-les amb un 10% de descompte, al web del Circuit (www.circuitcat.com) o a les Taquilles els dies dels test.

Entrades pels Formula One Test Days a partir de 15 euros

Els espectadors que desitgin comprar entrades per algunes de les jornades dels Formula One Test Days, podran fer-ho anticipadament al web del Circuit o a les Taquilles de la instal·lació els mateixos dies dels entrenaments. El preu és de 15 euros per dia pels accessos en dijous o divendres, i de 20 euros per dia pels accessos en dissabte o diumenge.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també ofereix la possibilitat de viure una experiència més completa durant els Formula One Test Days. Es tracta de realitzar una visita guiada per les instal·lacions amb un recorregut que inclou la sala de brífing, el podi, la sala de premsa, direcció de cursa, la zona de boxs, el pàdoc i una volta pels vials de servei en vehicle, a més de poder seguir des de les tribunes l’activitat a la pista. El pack de visita guiada i entrada d’un dia pels Formula One Test Days té un preu de 70 euros, 50 euros per Abonats Socis i Oficials del Circuit, sent gratuïta per als menors de 5 anys.

Més informació: www.circuitcat.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *