1. Home
  2. Actualitat
  3. Unidesert amb accent gironí
Unidesert amb accent gironí

Unidesert amb accent gironí

0
0

Vuit cotxes gironins participaran a l’Unidesert, un ral·li solidari de nou dies pel Marroc i que començarà aquest dissabte a Tànger.

Dos dels vehicles de l'Unidesert (Foto: Faccebok Embaixador Unidesert Girona)
Dos dels vehicles de l’Unidesert (Foto: Faccebok Embaixador Unidesert Girona)

Segons va publicar Tapi Carreras al Diari de Girona els joves tenen entre 18 i 25 anys i portaran vehicles com un Seat Toledo, un Escarabat o un Peugeot 205 ‘tunejats’ per a l’ocasió amb mesos de preparació. Aquest dijous enfilen cap a Algesires i dos dies més tard creuaran l’estret cap al Marroc, on s’hi estaran fins al 6 de març.

Cotxes de més de 20 anys i material solidari

Per participar al ral·li cal portar un cotxe de més de vint anys i que no superi els 1.300 cc de cilindrada. Els equips, a més, han de repartir material solidari als diferents pobles per on transcórrer el raid. La particularitat de la competició és que es fixa un punt de començament i un punt d’arribada i no guanya el més ràpid sinó aquell que destina menys quilòmetres a fer la ruta.

Entre els participants hi ha David Salvadó i Marc Peracaula; Pau Reixach i Pau Serarols; i Dani Fernández i Anna Fàbrega; Manel Alcalà i Albert Casaponsa.

Alguns dels participants van explicar al rotatiu gironí que han perdut diners amb la iniciativa malgrat els patrocinis, però que l’experiència val la pena.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *