V Ral·li Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

Aquest dissabte se celebrarà la cinquena prova de la Copa Gironina de Regularitat, amb la celebració del V Ral·li Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo. Més de 60 equips sortiran a les 12 del migdia de la plaça del monestir de Ripoll. L’organització ha preparat un recorregut d’uns 350 km dividit en dues seccions i 10 zones de regularitat.

Com a principals inscrits figuren els líders provisionals del campionat, Juan Pedro Garcia – Sergi Giralt amb Autobianchi Abarth, Cristina Gómez – Miquel Silva, guanyadors de la passada edició amb Opel Corsa, i Pitu Suñer – Josep Suñer amb VW Golf GTI MK-I.

En la categoria iniciació els equips inscrits són 18. Valentí de Tena -Alan de Tena amb el seu Renault 5 GT turbo són els actuals líders provisionals de la prova, seguits de Reyes Carmona – Joan José Diaz amb VW Golf GTI MK-I i Jordi i Nona Ortega amb Opel Tigra.

També cal destacar la presència de dos equips de motos i de 9 equips locals encapçalats per Joan Corbatera – Ramon Ferres amb VW Golf GTI MK-II.
El dissabte  a les vuit del matí es publicarà el recorregut de la prova al web: https://www.classicsrentservices.com/ca/copa-gironina-de-regularitat/v-ral-li-ripolles-classic/informacio-v-ral-li-ripolles-classic/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
2023, l’any elèctric de Peugeot

2023, l’any elèctric de Peugeot

D’aquesta manera, PEUGEOT disposarà de la gamma més àmplia a

Posterior
Cupra Born E-Boost: Més de 500 kms d’autonomia i el tacte d’un autèntic GTI

Cupra Born E-Boost: Més de 500 kms d’autonomia i el tacte d’un autèntic GTI

El CUPRA Born traspua esportivitat i fins i tot té un punt

També et pot interessar
Total
0
Share