1. Home
  2. Actualitat
  3. Vector Note, Una nova proposta per gaudir al màxim de la ruta
Vector Note, Una nova proposta per gaudir al màxim de la ruta

Vector Note, Una nova proposta per gaudir al màxim de la ruta

0
0

“Tots els camins porten a Roma, però alguns són més divertits que altres”, aquesta frase es pot llegir en la caixa que conté Vector Note, una nova modalitat de guia turística en format llibre de ruta (roadbook) compacte, pensat per a motoristes però també per als ciclistes que fan servir seus vehicles per descobrir territori i viatjar seguint una ruta interessant.

-5_W5t-KsyGEVYKJdbZIN-Uf1b_3im5GOrD8fR8RaUo

Vector Note es compon de diferents elements. Per començar hi ha la carcassa compacta feta d’alumini i material plàstic, que s’uneix al manillar del vehicle mitjançant un suport adaptable. Conté unes manetes que permeten avançar o endarrerir el roadbook, que en el seu interior queda protegit de qualsevol eventualitat (condicions meteorològiques adverses, vegetació…) Aquest full de ruta gira entorn de dos rodets i conté la informació del terreny i el camí ideal a seguir.

Vector Note es presenta en format de caixa de regal. Per això, Vector Note, a més de ser un instrument de mida i disseny molt acurats, és també una col·lecció de rutes que s’anirà ampliant i que han d’ajudar a conèixer i descobrir el territori, a més de trencar la rutina i gaudir de nous itineraris amb l’objectiu de fer un trajecte agradable.

Es pot adquirir només mitjançant el web www.vectornote.com. Aquest espai ofereix la informació que conté cada pack i els preus, que varien segons la longitud del recorregut proposat.

Text: René Affeltranger

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *