1. Home
  2. Actualitat
  3. Vehicles i Drons: Tecnologia al servei de l’ONU en cas d’emergències
Vehicles i Drons: Tecnologia al servei de l’ONU en cas d’emergències

Vehicles i Drons: Tecnologia al servei de l’ONU en cas d’emergències

0
0

Ford i DJI han anunciat un treball comú per lligar el món del vehicle i el del Dron amb l’objectiu que treballin conjuntament, sobretot per desenvolupar aplicacions en matèria d’emergències.

L’objectiu és crear un sistema d’exploració per al Programa de Desenvolupament de Nacions Unides per inspeccionar zones d’emergència inaccessibles fins i tot per als vehicles més versàtils.

Gràcies a aquesta tecnologia, els equips de primera intervenció de Nacions Unides en casos de terratrèmols o tsunamis podrien desplegar ràpidament drones que fossin capaços de supervisar i generar mapes de les zones més afectades. Tot des de la cabina d’un F-150.

Ford F-150 serveix com a estació base del dron

Els desenvolupadors tindran com a tasca crear un programari que permeti que un F-150 i un dron es comuniquin en temps real. Aquest sistema d’exploració de ràpid desplegament de les Nacions Unides funcionaria, idealment, de la següent manera:

En una catàstrofe, l’equip de resposta d’emergència es traslladaria amb un F-150 tan lluny com fos possible a la zona d’emergència generat per un terratrèmol o un tsunami.

Utilitzant la pantalla tàctil de Ford SYNC 3, el conductor podria identificar una àrea objectiu i llançar el dron accedint a una app que es controlaria a través de Ford SYNC AppLink. El dron seguiria una ruta de vol sobre la zona, prenent imatges de vídeo i generant un mapa de supervivents associat a imatges de primer pla de cadascú.

Mitjançant el telèfon intel·ligent del conductor, el F-150 podria establir una comunicació en temps real entre el dron, el vehicle i el núvol, de tal manera que les dades del vehicle es poguessin compartir. Les dades es transmetrien al dron de tal manera que el conductor podria dirigir-se a una nova destinació mentre. El dron l’atraparia i s’acoblaria al vehicle.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *