1. Home
  2. Actualitat
  3. Versió 2015 dels Mazda6 i CX-5
Versió 2015 dels Mazda6 i CX-5

Versió 2015 dels Mazda6 i CX-5

0
0

Mazda6 y Mazda CX-5 2015

Mazda posa al dia dos dels seus models de referència, el Mazda6 i el CX-5. Tot seguit detallem les millores que presenten.

El Mazda6 incorpora una sèrie de temptadores novetats que reflecteixen l’evolució de la marca, amb actius tan notables com el guardonat disseny Kodo (Ànima del moviment) i la ultraeficient tecnologia Skyactiv. A l’exterior del Mazda6 2015 s’observa una posada al dia de la secció davantera i en el disseny dels grups òptics i de les llantes; uns canvis incrementen la sensació de força i profunditat. Per dins, el revolucionari concepte Heads-up Cockpit dóna un nou significat al caràcter pràctic i incorpora noves tecnologies de connectivitat, informació i entreteniment. Dins l’habitacle també s’aprecia el redisseny i la qualitat dels materials, que expressen una subtil elegància.

L’exclusiu sistema de tracció total de nova generació de Mazda és ara disponible per primera vegada en un Mazda6 dièsel. També cal esmentar els nous elements de seguretat activa i l’equipament de seguretat i-Activsense més avançat que ha aconseguit fins ara Mazda, amb grups òptics Full Led de sèrie a partir de l’acabat Style +. Pel que fa a conectivitat, a partir de l’acabat Style, aquest model disposa del MZD Connect, el sistema de connectivitat per smartphone.

Si ens referim al Mazda CX-5 hem de recordar que és el model que va donar pas a tota una nova generació de models d’aquesta marca. Ara, exhibint nous avenços, el Mazda CX-5 torna a assenyalar el camí. Així, per exemple,  han sigut redissenyats el frontal, les llantes i els grups òptics. Si entrem al seu interior veurem que l’habitacle fa un ús encara més eficient de l’espai, amb noves cotes de disseny i de qualitat dels materials. Disponible amb el motor de gasolina Skyactiv-G més potent de Mazda i amb el sistema de fre regeneratiu i-Eloop, el Mazda CX-5 2015 incorpora la gamma més àmplia de tecnologies de seguretat activa i-Activsense, amb diversos sistemes totalment nous, i també el sistema de connectivitat a bord MZD Connect.

(25.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *