1. Home
  2. Actualitat
  3. Versió Business del Citroën C4 Picasso, per a empreses i autònoms
Versió Business del Citroën C4 Picasso, per a empreses i autònoms

Versió Business del Citroën C4 Picasso, per a empreses i autònoms

0
0

La gamma del Citroën C4 Picasso s’amplia amb l’arribada de l’acabat Business, especialment pensat per a empreses i autònoms. Compta amb el motor dièsel BlueHDi 120, que destaca per les seves altes prestacions i baix nivell de consum i emissions, amb 3,8 litres/100 km en cicle mixt i 100 g/km de CO2. El seu nivell d’equipament és molt complet, amb assistent posterior d”aparcament de sèrie.

Picasso_BusinessEl monovolum líder a Espanya ia Europa ha escoltat els clients professionals. Atrets pel seu disseny, el seu aprofitament dels espais i el seu nivell de confort, moltes empreses i autònoms han mostrat interès per incorporar el Citroën C4 Picasso a la seva flota. La marca els ofereix el C4 Picasso BlueHDi 120 Business, una opció ajustada en matèria de preu (24.000 €), equipament i prestacions.

Aquesta versió té sota el capó el nou motor dièsel BlueHDi 120, d’última generació. La seva innovadora línia d’escapament, constituïda per un catalitzador d’oxidació, un mòdul SCR (Selective Catalytic Reduction) i el filtre de partícules aconsegueix reduir fins a un 90% els òxids de nitrogen (NOx) i fins al 99,9% de les partícules, a més de retallar un 4% el consum i les emissions de CO2. Les seves xifres són les d’un motor d’altes prestacions, amb 120 CV de potència a 3.500 rpm i un parell motor de 300 Nm a 1.750 rpm.

En matèria d’equipament, ofereix, entre d’altres, assistent posterior d’aparcament, fre d’estacionament elèctric, ajuda a arrencades en pendent, pantalla tàctil de 7 “, volant folrat en cuir regulable en alçada i profunditat, safates tipus avió en els respatllers dels seients davanters, climatització automàtica bizona i llantes d’alumini de 16 polzades.

(10.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *