1. Home
  2. Cotxes
  3. Versió d’alta tecnologia del nou Audi A8
Versió d’alta tecnologia del nou Audi A8

Versió d’alta tecnologia del nou Audi A8

0
0

L’Audi A8 L Security, la versió d’alta seguretat del sedan de luxe, compleix el més alt nivell de criteris aplicats a vehicles particulars. Una àmplia diversitat d’equipaments d’alta seguretat complementa el blindatge de la carrosseria. El nou Audi A8 L Security s’ofereix amb dos motors, el V8 4.0 TFSI i el W12.

Audi A8 L Security

Amb una longitud de 5,27 metres i una distància entre eixos de 3,12 metres, el nou A8 L Security és un sedan de representació. La seva base és una carrosseria de producció modificada i fabricada majoritàriament amb alumini i amb un pes un 40% inferior al d’una carrosseria equivalent d’acer.

La cèl·lula per ocupants del sedan d’alta seguretat, que es veu integrada en la carrosseria com un element unitari , disposa de materials extremadament forts i altament resistents: acer de blindatge conformat en calent, teixit de fibra aramida, materials ceràmics, aliatge específica d’alumini i vidre multi-laminat. Per a les finestres, parabrisa i vidre posterior, Audi utilitza un vidre especial amb una capa interior anti-esmicolament de policarbonat. La unitat de comunicació situada al  maleter del sedan d’alta seguretat és un dels seus elements fonamentals. Conté les unitats de control del vehicle i l’electrònica de comunicacions, així com una bateria de recanvi o altres elements de recanvi dels components que incrementen encara més la protecció dels ocupants.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *