1. Home
  2. Actualitat
  3. Versió híbrida del Toyota RAV 4
Versió híbrida del Toyota RAV 4

Versió híbrida del Toyota RAV 4

0
0

Toyota ha presentat el nou RAV4 hybrid AWD, un tot-terreny que combina un motor de gasolina de 2.5 litres i un d’elèctric que actua sobre l’eix posterior. Cal destacar que la tracció a les quatre rodes és electrònica.

RAV

La presentació de RAV4 hybrid coincideix amb la introducció del nou Toyota RAV4, que té  un nou disseny exterior, un interior millorat, un major nivell tecnològic i un renovat equipament de seguretat.

El nou disseny del frontal inclou nous llums amb tecnologia LED mentre que a la part posterior, els llums i el para-xocs s’han redissenyat. A l’interior, s’ha millorat la qualitat amb l’adopció d’uns nous indicadors combinats, una pantalla TFT de color i materials tous al tacte.

El nivell d’equipament tecnològic s’ha incrementat amb el nou Monitor de Visió Panoràmica 360 ° que permet visualitzar els obstacles que hi pot haver en els angles morts del voltant del vehicle.

RAV 4L’equipament de seguretat del RAV4 ha estat objecte d’una important millora gràcies a la incorporació del Toyota Safety Sense. A més també hi ha disponibles el Sistema d’Alerta de Canvi Involuntari de Carril, Llums Llargs Automàtics i l’Assistent de Senyals de Trànsit. El nou RAV4 comptarà també amb el Control de Creuer Adaptatiu i el Sistema precol·lisió.

El nou Toyota RAV4 estarà disponible a Europa a partir del desembre, mentre que el nou RAV4 hybrid AWD arribarà als concessionaris europeus a principis del 2016.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *