Viatges per carretera més divertits pels petits de la casa gràcies a Hyundai

Quan es tracta del confort dels més petits de la casa, a vegades un petit detall és més que suficient. Per aquest motiu Hyundai ha llançat Toy Assist, un divertit ninot de peluix que s’instal·la al cinturó de seguretat perquè els viatges per carretera siguin molt més suportables.

Hyundai és una de les companyies líders en la mobilitat del futur, i per això tots els vehicles de la marca estan equipats amb tecnologies que brinden la màxima comoditat i seguretat. No obstant això, millorar el confort a bord no sempre implica afegir més sensors, radars o càmeres, ja que de vegades n’hi ha prou amb afegir una mica d’empatia i entreteniment. Especialment quan es tracta de la seguretat dels nens i nenes.

Amb aquesta idea, la firma coreana ha llançat una nova funció al seu paquet de seguretat Hyundai SmartSense, uns cinturons que integren la tecnologia Toy Assist (assistent de joguina), els dispositius faran les delícies dels més petits de la casa. I és que es tracta de dos divertits peluixos, coneguts per tots els nens i nenes per la seva enorme èxit a internet: Baby Shark i Pinkfong.

Toy Assist, que ha estat presentat per la marca en un vídeo amb un clar toc de simpatia, inclou una àmplia gamma de característiques úniques perquè el nen aprengui alguns conceptes relacionats amb la seguretat a través de el joc. Gràcies a aquests peluixos, que poden anar fàcilment en els cinturons de seguretat, els nens tenen una millor postura per dormir, evitant moviments perillosos de coll. A més, quan estan adormits, els adults poden mantenir la vista a la carretera i gaudir del viatge de forma més relaxada.

Pinkfong és la marca educativa per a nens de SmartStudy, una companyia global d’entreteniment que crea contingut infantil per a famílies de tot el món. Pinkfong és un adorable guineu rosa que viatja des del planeta Staria a la recerca de nous amics i sempre sent una gran curiositat pel món que l’envolta. Baby Shark, per la seva banda, està fascinat amb tot el que el món té per oferir i li encanta explorar nous llocs amb els amics.

https://youtu.be/EUt1E6DD1uQ

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació previstos per la següent setmana

Talls de circulació previstos per la següent setmana

Tall de circulació al carrer del Riu Freser Del 20 al 24 de juliol El passat

Posterior
Suzuki V-Strom 1050 i 1050XT: Carregada d’energia positiva

Suzuki V-Strom 1050 i 1050XT: Carregada d’energia positiva

La novetat més important de Suzuki del 2020 és la V-Strom 1050, amb versions

També et pot interessar
Total
0
Share