1. Home
  2. Actualitat
  3. VII Pujada Alp 2500 i 2a Crono Pujada Motos Clàssiques
VII Pujada Alp 2500 i 2a Crono Pujada Motos Clàssiques

VII Pujada Alp 2500 i 2a Crono Pujada Motos Clàssiques

0
0

Aquest cap de setmana (14-16 juliol 2017) es realitza una nova edició de la Pujada Alp 2500. Es tracta d’un magnífic recorregut per la carretera que uneix a la petita població de la Cerdanya Alp, amb les estacions de Masella i La Molina, amb una longitud de 6 km, un traçat ample, i un asfalt perfecte. En tot el recorregut són moltes les zones elevades que poden acollir els espectadors, per tal de poder gaudir de la cursa amb tota seguretat.

Amb només 6 edicions, la Pujada Alp ha aconseguit ser una de les proves més apreciades del Campeonato de España de Montaña, i també del Campionat de Catalunya. L’any 2016, amb més de 90 participants, arribats de varis països, va suposar tot un rècord.

A més, també es celebrarà la 2a Crono Pujada Motos Clàssiques. Després de l’èxit de l’any passat, qualsevol persona que tingui una moto anterior a 1989 (inclòs), i compleixi uns pocs requisits de seguretat, podrà viure de primera mà, l’encant de la Pujada. Gràcies a la Federació Catalana de Motociclisme i al Moto Club Llívia, els participants que no tinguin llicència, podran tramitar una llicència vàlida per un dia, i a un preu raonable.

Per completar un cap de setmana molt intens de motor, el diumenge 16 de juliol, Alp tindrà la 2a Trobada de Clàssics (cotxes i motos). La trobada serà al centre, al carrer Mancomunitat, d’Alp. Es farà una ruta turística per arribar a La Molina, on els participants podran gaudir de una butifarrada popular, amb unes vistes precioses de la Cerdanya. Es tornarà cap a Alp, i es realitzarà una pujada d’exhibició, tots en comboi, per la mateixa ruta de la VII Pujada a Alp, amb la ctra. tancada. Tot el públic assistent podrà gaudir també de veure els participants a la trobada, amb la “Classic’s Parade”. Al final de la pujada, a la Molina novament, s’acabarà aquesta trobada.

Per a més informació, horaris, etc, visiteu la pàgina www.cerdanyaracing.com

Flyer

sortida-motos

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *