Visió de 360º en els nous Peugeot 3008 i 5008

Perquè estacionar deixi de ser una demostració d’habilitat i sang freda, la nova generació de SUV Peugeot de mida mitjana, formada pels Nous Peugeot 3008 i 5008, està equipada amb una càmera de vídeo de 180º situada a la porta de maleter i de 360º en la calandra. Aquest sistema permet veure, a la pantalla tàctil, l’entorn del vehicle amb l’ajuda de les càmeres. Els sensors d’ajuda a l’estacionament completen la informació des del sostre del vehicle. En temps real durant la maniobra, es reconstrueix una imatge de la part superior del vehicle en el seu entorn més proper, el que permet una visió de 360˚.

La càmera Visiopark 1 és una veritable evolució de la càmera de visió posterior. Ofereix una visió general de l’entorn posterior del vehicle i també mostra la trajectòria del vehicle i els indicadors de distància amb obstacles propers. Els sensors d’assistència d’estacionament completen la informació a la vista superior del vehicle amb una imatge reconstruïda en temps real de l’entorn, el que permet una visió de 360 ​​°.

Pensant en el 52% dels conductors que s’estressa al buscar aparcament, la tecnologia Park Assist (inclosa en l’opció Visiopark 2) detecta buits de pàrquing perfectament adaptats a les dimensions del vehicle simplement amb passar davant d’ells a una velocitat de fins a 30km / h. Per iniciar la maniobra, l’automobilista només ha d’indicar a la pantalla tàctil del seu Peugeot i-Cockpit® que vol aparcar en bateria o en línia.

Els sensors ultrasò de Park Assist, integrats sota els para-xocs davanter i posterior, dirigeixen automàticament la direcció del cotxe. La seguretat està garantida ja que, en tot moment, el conductor fa servir el fre, l’accelerador i el canvi de marxes i pot reprendre el control de la direcció agafant el volant. Gràcies a aquesta tecnologia, activa fins a 5 km / h en maniobres, tant el Nou Peugeot 3008 com el Nou Peugeot 5008 sempre estan impecablement aparcats i ben alineats respecte als vehicles que els envolten.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Afectacions circulatòries al Barri Vell i al Mercadal de Girona per un rodatge cinematogràfic

Afectacions circulatòries al Barri Vell i al Mercadal de Girona per un rodatge cinematogràfic

Del 18 al 21 d’octubre Hi haurà afectacions a la circulació i als aparcaments

Posterior
Seat inicia la construcció d’un laboratori de bateries pioner i únic a l’Estat espanyol

Seat inicia la construcció d’un laboratori de bateries pioner i únic a l’Estat espanyol

SEAT segueix donant passos endavant en la seva aposta per

També et pot interessar
Total
0
Share