Visita guiada online a laboratori de disseny d’Audi a través de “Insight Audi Design”

Audi afegeix una nova experiència en línia a la seva plataforma www.audi.stream. Utilitzant un smartphone, una tablet o un PC, els participants en la nova transmissió en streaming “Insight Audi Design” poden conèixer com és el procés de disseny d’un vehicle de la marca dels quatre cèrcols.

Una sèrie de monitors experimentats presenten l’“Insight Audi Design” en directe des d’un estudi i expliquen la filosofia de disseny d’Audi. Utilitzant seqüències de vídeo, ofereixen als participants una immersió en la forma de treballar dels dissenyadors i mostren com la marca dels quatre cèrcols desenvolupa el llenguatge de disseny dels futurs models. Els monitors responen de forma interactiva les possibles preguntes dels participants durant els aproximadament 20 minuts que dura la sessió. Els interessats poden realitzar la reserva en línia de data per a l’”Insight Audi Design” a www.audi.stream. La retransmissió comença amb una presentació en Alemany, seguida d’una versió en anglès.

Amb AudiStream, Audi és el primer fabricant que ofereix aquest tipus de visites guiades en línia interactives, que són gratuïtes per als participants. La nova transmissió “Insight Audi Design” complementa la visita virtual “Audi en directe a la fàbrica d’Ingolstadt”, que s’ofereix des de novembre de 2019 i permet conèixer el funcionament d’algunes de les línies de producció, així com descobrir alguns aspectes tècnics destacats de la marca.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Honda HR-V

Nou Honda HR-V

L’HR-V es defineix com un SUV compacte, atrevit, versàtil en el seu espai

Posterior
Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més espectacular i connectat!

Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més espectacular i connectat!

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition, que estrena

També et pot interessar
Total
0
Share