1. Home
  2. Motos
  3. Viu una experiència inoblidable amb Triumph
Viu una experiència inoblidable amb Triumph

Viu una experiència inoblidable amb Triumph

0
0

“Triumph Rides America” t’ofereix la possibilitat d’experimentar sensacions úniques recorrent Amèrica en 8 dies a cavall de la nova Triumph Thunderbird LT. A través de la nostra pàgina de Facebook oficial podràs participar en aquest concurs irrepetible i convertir-te en un dels dotze afortunats que, en el pròxim mes de maig, sortiran de Las Vegas cap a un viatge inoblidable.

Moto Triumph

Imagina recórrer en moto els impactants paisatges de Nevada, Utah i Arizona on tot és a gran escala i l’aspecte calcinat de la regió li dóna al paisatge un toc quasi extraterrestre. Precisament aquests paratges compten amb algunes de les carreteres més belles que un es pot trobar als Estats Units i que converteixen la regió en el paradís de motoristes d’arreu del mon que van allà a gaudir amb l’espectacle i les sensacions de la ruta.

Si vols tenir la possibilitat de viure aquests dies memorables recorda que les inscripcions es tanquen el 14 de març de 2014. Entra al Facebool de Triumph Motorcycles España, participa al concurs i comença a somiar

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *