1. Home
  2. Actualitat
  3. Viu una “Maranello Experience” amb Pirelli
Viu una “Maranello Experience” amb Pirelli

Viu una “Maranello Experience” amb Pirelli

0
0

Pirelli acosta el món Ferrari a tots els seus clients a través de la seva nova i exclusiva promoció, “Vive una Maranello Experience”, que ofereix regals directes i la possibilitat d’aconseguir una visita a la fàbrica de Maranello, on es produeixen els reconeguts esportius de la marca del “cavallino rampante”.

Pirelli F1 Montmeló

Durant el mes d’abril, per la compra de 4 pneumàtics de 16” o superior de les gammes de turismes, 4×4, SUV i VAN de la marca Pirelli, els clients s’emporten directament a casa una rèplica en miniatura 1:24 d’un dels esportius de la mítica casa italiana. A més, només per registrar-se a la web de Pirelli (www.pirelli.es) opten al sorteig de dues exclusives “Maranello Experience”, que inclou una visita a la fabrica de Ferrari a Maranello (Itàlia), amb les despeses de desplaçament i allotjament incloses.

El sorteig d’aquests premis es realitzarà el 15 de maig davant notari i la marca contactarà directament amb els guanyadors per anunciar-los la consecució del premi i el procediment per gaudir del mateix. Així mateix, Pirelli també publicarà el nom dels guanyadors a traves de la seva web.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *