Volkswagen Amarok: Màxima versatilitat i robustesa

El nou Amarok és més gran, potent, atlètic i carismàtic. A primera vista destaca per un disseny més robust, amb les aletes per sobre de les llandes d’aliatge de fins a 21 polzades (versió Aventura), i les zones al voltant dels passos de roda revestides de plàstic resistent.

El Amarok d’entrada té els para-xocs negres, llandes d’acer de 16″ amb pneumàtics 255/70 R16 i roda de recanvi d’emergència. El Amarok Style compta amb para-xocs davanter color de la carrosseria i darrere en negre amb aplicacions cromades, carcasses dels retrovisors exteriors i manetes de les portes cromades, barres longitudinals del sostre en plata, faldons parafang davant i darrere, finestretes laterals posteriors i lluna posterior enfosquida, llandes d’aliatge lleuger «Amador» 7,5 x 18 i roda de recanvi amb pneumàtic normal. En l’Aventura, són de sèrie el para-xocs davanter color de la carrosseria en disseny X i les llandes d’aliatge lleuger «Varberg» 8,5 x 21. Les versions Style i Aventura incorporen un roll cover elèctric en la caixa posterior.

Aquest model s’ofereix en vuit colors: midnight black, bright blue, light grey, dark grey, clear white, deep red, bright beige y mid blue.

Un interior modern i funcional

La nova generació de Amarok compta amb un interior més espaiós i funcional, carregat de tecnologia i amb acabats de primera classe. L’increment de la batalla proporciona més espai, especialment en la segona fila de seients. Hi ha disponibles tres entapissats molt resistents: tela (Amarok), Art Velours (Style) i cuir d’alta qualitat (Aventura). En el Style i l’Aventura el seient del conductor i de l’acompanyant compten amb regulació elèctrica i calefacció.

L’interior s’ha digitalitzat, amb un quadre d’instruments «Digital Cockpit» (de 8,0 polzades en el Amarok d’entrada i de 12 polzades en les variant Style i Aventura) i una moderna pantalla tàctil en format de tauleta (de 10 polzades en el Amarok i de 12,0 polzades en les altres dues versions). Volkswagen Vehicles Comercials incorpora en el Amarok una combinació de funcions digitals i botons i interruptors polsadors/rotatius configurats de manera ergonòmica i intuïtiva.

Tots els Amarok compten amb climatitzador, volant multifunció, ràdio DAB, equip de so i càmera de visió posterior. En la versió Aventura el sistema de navegació i l’equip de so Harman Kardon amb 10 altaveus són de sèrie.

Ampli, capaç i versàtil espai de càrrega

El nou Amarok ofereix una caixa de càrrega sorprenentment espaiosa i capaç: la càrrega útil màxima ha augmentat d’una a 1,16 tones. Igual que en el model anterior, té espai suficient entre els passos de roda per a carregar lateralment un palet europeu. La plataforma de càrrega compta amb anelles de subjecció que poden suportar una càrrega de fins a 500 quilograms, cadascuna; i disposa d’un suport de càrrega amb bastidor de protecció en la paret posterior de la cabina i d’Il·luminació LED.

A més, el nou Amarok admet una càrrega de sostre de fins a 350 kg i té una capacitat de remolc de fins a 3.5 tones, amb la preparació per a enganxament per a remolc inclosa de sèrie.

En les variants Style i Aventura són de sèrie les barres longitudinals del sostre en plata, la stylingbar en acer (del color de la carrosseria en el Amarok Aventura) i la coberta de la zona de càrrega amb sistema rollover elèctric (que pot obrir-se i tancar-se des de la pròpia caixa de càrrega, des de l’interior del vehicle o per control remot a través de la clau del vehicle), a més del revestiment de la zona de càrrega amb presa de corrent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Toyota bZ4X: El punt d’inflexió

Toyota bZ4X: El punt d’inflexió

I és que aquest bZ4X és un Toyota que gaudeix d’una aurèola realment especial

Posterior
Marco Bezzechi s’apunta a la festa

Marco Bezzechi s’apunta a la festa

L'italià guanya la cursa esprint i avisa que vol ser el tercer en discòrdia en

També et pot interessar
Total
0
Share