1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen centra la campanya d’hivern en el canvi de pneumàtics
Volkswagen centra la campanya d’hivern en el canvi de pneumàtics

Volkswagen centra la campanya d’hivern en el canvi de pneumàtics

0
0

La campanya de Volkswagen per al pròxim hivern posa èmfasi en els pneumàtics, un element fonamental en aquesta època, el bon estat del qual és un factor important de seguretat. Volkswagen ofereix als seus clients el canvi de dos pneumàtics, sempre de marques punteres, per un preu molt competitiu. Utilitzar pneumàtics de primeres marques repercuteix en un menor desgastament i l’estalvi de combustible, que pot arribar a 1.650 euros al cap de 180.000 quilòmetres recorreguts. VW

Amb aquesta campanya, el preu dels pneumàtics és tancat i així no hi ha sorpreses. En el cas del Volkswagen Polo comença en 135 euros; en el Golf, 150 euros i en el Passat, 170 euros. Sempre amb la mà d’obra inclosa. A més, Volkswagen garanteix que tots els pneumàtics tenen una data de fabricació als dotze mesos.

El client també es podrà beneficiar d’importants descomptes en la substitució de pastilles o discos de fre. Volkswagen també aplica atractius descomptes en articles com ara porta-esquís, cadenes i la nova línea de productes per a la cura del cotxe.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *