1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen desenvolupa una calculadora de manteniment
Volkswagen desenvolupa una calculadora de manteniment

Volkswagen desenvolupa una calculadora de manteniment

0
0
La calculadora de manteniment de Volkswgen
La calculadora de manteniment de Volkswgen

Volkswagen ha desenvolupat una eina per facilitar als seus clients el càlcul del manteniment del seu automòbil a través d’un web mitjançant tres senzills passos.

L’eina permet al client tenir ple coneixement de quines operacions s’han d’efectuar i el cost de cadascuna d’elles, de manera que el conductor compta amb tota la informació necessària abans de la seva visita al Servei Oficial.

Amb l’objectiu d’oferir als clients el millor servei de Postvenda, la marca alemanya ha desenvolupat una nova eina amb la qual l’usuari pot conèixer al detall les operacions de manteniment i desgast habitual que cada model de la marca necessita en funció de la seva antiguitat i quilometratge. Les operacions van des del canvi d’oli i líquid de frens, fins a la substitució dels pneumàtics, passant pel canvi de les pastilles de fre o del filtre de pol·len i pols.

De forma ràpida i intuïtiva, seleccionant el model, la data de matriculació, el quilometratge, el tipus de combustible i el tipus de canvi de marxes, l’usuari rep una completa lectura de les operacions de manteniment necessàries per al seu vehicle. Una vegada que l’usuari hagi seleccionat les operacions que li corresponen al seu Volkswagen, la calculadora li mostra un pressupost i li permet concertar una cita amb el Servei Oficial de la seva elecció.

El preu de cada operació

La Calculadora de Manteniment mostra el preu de cada operació segons la informació introduïda per l’usuari, tot i que una vegada al Servei Oficial aquest confirmarà les operacions necessàries per al vehicle segons el seu estat.

Així mateix, per a aquells clients que no tinguin previst fer cap pas pel Servei Oficial de manera immediata, la Calculadora de Manteniment també els oferirà la possibilitat d’enviar l’anàlisi i pressupost generats al seu compte de correu electrònic perquè puguin disposar d’aquesta informació per si la necessiten en un futur.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *