1. Home
  2. Cotxes
  3. Volkswagen e-Golf, el Golf més eficient de la història
Volkswagen e-Golf, el Golf més eficient de la història

Volkswagen e-Golf, el Golf més eficient de la història

0
0

El Volkswagen Golf ja compta amb una versió de propulsió elèctrica, l’e-Golf que ja està a la venda a Alemanya amb un preu de 34.900 euros i que arribarà al mercat espanyol el mes de Juliol.

e-Golf

l’E-Golf utilitza un sistema de propulsió desenvolupat i fabricat per Volkswagen, que situa aquest compacte com el millor de la seva classe pel que fa a consum d’energia, que es situa en menys dels 2 euros cada 100 km. I tot això amb les qualitats dinàmiques, seguretat i confort de la resta de la gamma Golf.

Amb una autonomia de fins a 190 km amb una única càrrega de la bateria, i un consum mitjà d’energia de només 12,7 kWh per cada 100 km, fa que aquest vehicle sigui una referència en la seva classe. El motor elèctric d’alt rendiment de l’e-Golf genera una potència màxima de 115 CV, amb un parell màxim de 270 Nm. Amb un pes en buit de 1.510 kg, ofereix una impressionant capacitat de resposta, que es tradueix en una acceleració de 0 a 100 km/h en només 10,4 segons. La velocitat màxima està limitada electrònicament a 140 km/h.

La bateria d’ions de liti, igual que el conjunt motor i caixa de canvis també desenvolupats per Volkswagen, pesa 318 kg, i es localitza entre els eixos davanter i posterior.

En un endoll domèstic a 230 volts amb una potència de sortida de 2,3 kW necessita un màxim de 13 hores per arribar a la càrrega del cent per cent, mentre que amb el wallbox opcional, que subministra una potència de 3,6 kW, el temps de càrrega es redueix a 8 hores. A més, l’e-Golf pot subministrar-se preparat per al sistema de càrrega ràpida amb potència de fins a 40 kW, en aquest cas s’arriba al 80 per cent de capacitat en només 30 minuts

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *