1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen entrega 50 e-golf a Hamburg
Volkswagen entrega 50 e-golf a Hamburg

Volkswagen entrega 50 e-golf a Hamburg

0
0
Volkswagen engrega l'e-golf a Hamburg
Volkswagen engrega l’e-golf a Hamburg

Un grup de 50 persones, entre ells emprenedors i treballadors de les administracions, es beneficiaran a partir d’ara de la mobilitat elèctrica a la ciutat alemanya d’Hamburg. El Grup Volkswagen ha lliurat 50 unitats del model elèctric e-Golf. Durant els propers tres anys, està previst que recorrin 1,5 milions de quilòmetres, de manera silenciosa i sense emissions.

La iniciativa forma part d’un acord de col·laboració entre el Grup Volkswagen i la Ciutat de Hamburg. A través d’aquesta iniciativa, el Grup contribueix a la penetració de la mobilitat elèctrica a Alemanya.

Col·laboració publico-privada

Els 50 e-Golf van ser lliurats com a part d’un acord de col·laboració entre el Grup Volkswagen i la Ciutat de Hamburg. Els dos socis tenen per objectiu donar forma a la mobilitat urbana del futur i estan compromesos amb l’ús de motors elèctrics, tant en els turismes com als autobusos. L’ús d’aquests 50 cotxes elèctrics, en el marc del programa e-Drive Hamburg 2018, té el suport del Ministeri Federal de Transports i Infraestructura Digital.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *