1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen estrenarà el nou Sharan al Saló de Ginebra
Volkswagen estrenarà el nou Sharan al Saló de Ginebra

Volkswagen estrenarà el nou Sharan al Saló de Ginebra

0
1

Amb motiu de la celebració del Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra (del 3 al 15 de març), Volkswagen presenta nuevo-sharanel nou Sharan, del qual s’han venut més de 800.000 unitats. Nombrosos assistents de conducció i sistemes de confort són nous a bord i, en part, únics en el segment. Volkswagen ha renovat també completament la gamma dels assistents de infoentreteniment que ofereixen un grau màxim de connectivitat. Per primera vegada, poden adquirir opcionalment els sistemes MirrorLink, CarPlay (Apple) i Android Auto (Google).

També han sigut renovats els eficients i potents motors de gasolina (TSI) i dièsel (TDI). Els motors sobrealimentats d’injecció directa són fins a un 15% més eficients i compleixen la norma europea d’emissions Euro 6. Els nous TSI ofereixen potències de 150 CV i 220 CV; en cas del motor de gasolina més potent la potència augmenta en 20 CV. Els TDI ofereixen potències de 115 CV, 150 CV (+ 10 CV) i 184 CV (+ 7 CV). Exceptuant el dièsel de menor potència, tots els motors poden combinar-se amb l’àgil canvi automàtic de doble embragatge i sis velocitats (DSG) que, a partir d’ara, possibilita l’eficient conducció ‘a vela’ (el motor es desacobla quan s’aixeca el peu de l’accelerador). El motor de 220 CV equipa el canvi DSG de sèrie. A més, el TDI de 150 CV s’ofereix alternativament en combinació amb el sistema de tracció total 4Motion.

nuevo-sharan (3)Equipat de sèrie amb dues portes lliscants, el Volkswagen Sharan és un dels monovolums de més èxit del segment. Dues de les raons d’èxit són l’enorme versatilitat i l’extraordinària oferta d’espai. Alternativament pot adquirir el Sharan amb tres versions d’interior bàsiques de cinc, sis i set places. Gràcies al nou concepte de seients EasyFold, els seients individuals de la segona i la tercera fila poden abatre senzillament accionant un mecanisme de plegat de fàcil maneig i desapareixen al terra de l’automòbil deixant un espai de càrrega més gran. Les places de la segona fila de seients es poden desplaçar longitudinalment i la inclinació del respatller pot ajustar-se en 20 graus.

nuevo-sharan (1)El llançament al mercat del nou Sharan serà en les línies Edition, Advance i Sport amb dos models especials personalitzats: el Sharan Ocean i el Sharan Beach (tot i que aquest últim no està confirmat que arribi al mercat espanyol). El nou Sharan es comercialitzarà a Europa al juliol. Aquí, la prevenda començarà el mes de maig.

(18.02.2015)

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *