Volkswagen fa encara més sostenible l’interior dels models ID

Volkswagen està fent que la família ID. totalment elèctrica sigui encara més sostenible, inclosa la composició de materials per a l’interior. Al llarg d’enguany, els ID.3, ID.4, IDU.5 i ID.7 rebran innovacions que es van utilitzar per primera vegada en la producció en sèrie de l’ID. Buzz2. Per exemple, VW utilitza fil Seaqual® com a material per a entapissar els seients. Està fabricat amb un 10% de deixalles marines recollides i un 90% de fil PES reciclat. Les emissions de CO2 derivades de la seva producció són gairebé un terç inferiors a les dels revestiments convencionals.

Silke Bagschik, responsable de la gamma de models MEB, explica: «Mitjançant l’ús generalitzat de materials reciclats i l’interior lliure de pells animals dels nostres models ID. estem millorant encara més l’equilibri ecològic dels nostres vehicles, amb altes exigències de qualitat i a llarg termini. Els comentaris dels nostres clients confirmen que continuarem ampliant aquests enfocaments sostenibles en el futur.»

ID. Buzz com a pioner en innovacions de reciclatge. Volkswagen ja utilitza un gran nombre de nous materials a l’interior de l’ID. Buzz, i ara s’introduiran en els altres models de la família ID. pas a pas. Per exemple, en nombrosos llocs de l’interior del nou ID. Buzz s’utilitzen materials alternatius fets de plàstic oceànic o d’ampolles PET velles (per a ser exactes, 63 ampolles de 500 ml de grandària). El material de l’entapissat d’un seient està fabricat amb fil Seaqual®, compost en un 10% de deixalles marines recollides i en un 90% de fil PES reciclat. Això estalvia un 32% d’emissions de CO₂ en comparació amb els materials convencionals. En les tapisseries dels seients amb ArtVelours Eco®, el percentatge de reciclatge és del 71%. A més, les superfícies del revestiment del sostre i del sòl de l’ID. Buzz es fabriquen completament amb polièster reciclat. També es poden trobar plàstics reciclats en la superfície aïllant de la moqueta. El mateix s’aplica a components com el revestiment dels baixos i els revestiments dels passos de roda.

A més, Volkswagen ja no utilitza el crom per a les peces embellecedoras de les portes, el panell d’instruments i les insercions del volant de l’ID. Buzz perquè la producció de crom danya el medi ambient. El crom s’ha substituït per una pintura líquida amb aspecte cromat que té un compost de base biològica. Algunes d’aquestes innovacions de reciclatge de l’ID. Buzz s’introduiran ara en l’ID.3, ID.4, ID.5 i ID.7.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Peugeot 508: Impuls i atracció

Nou Peugeot 508: Impuls i atracció

Aquests models incorporen un nou sistema d’il·luminació característic amb

Posterior
Crònica VII Clàssic Sprint Baix Empordà

Crònica VII Clàssic Sprint Baix Empordà

El passat dissabte es va celebrar la primera prova de l’Off Road Clàssic

També et pot interessar
Total
0
Share