1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen i Qatar planegen el primer sistema de transport públic 0 emissions
Volkswagen i Qatar planegen el primer sistema de transport públic 0 emissions

Volkswagen i Qatar planegen el primer sistema de transport públic 0 emissions

0
0

Representants de Volkswagen i Qatar signen l'acord per una mobilitat autònoma i sostenibleVolkswagen i el Govern de Qatar han signat un acord per promocionar la mobilitat urbana d’alta tecnologia a l’emirat.

L’objectiu és desenvolupar un trencador projecte de transport autònom i transformar el futur de la mobilitat urbana amb el desplegament sostenible i comercial de llançadores AD i serveis d’autobús, a partir de 2022. Així, Qatar disposarà del primer sistema de transport públic de el món sense emissions, elèctric i autònom.

Desenvolupament de la infraestructura

L’Autoritat del Transport de Qatar (QIA) i Volkswagen treballaran junts per desenvolupar la infraestructura física i digital necessària per a la integració d’una flota de vehicles autònoms en l’actual xarxa de transport públic de Doha.

L’emblemàtic projecte crearà un ecosistema holístic per a la conducció autònoma, incloent la creació de el marc legal apropiat, la infraestructura de ‘smart city’ i la transmissió de coneixement.

Està previst que les proves tancades amb les llançadores i autobusos comencin el 2020, i que els assajos comencin a partir de 2021.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *