Volkswagen ID. Buzz: Icona electrificada

Mola eh? Aquest és el successor del mític Bulli de Volkswagen. El seu nom, ID.Buzz I ja ha arribat a Autopodium per fer les delícies dels que busquen un vehicle familiar “de futur” amb un format trencador com pocs.

El T1, o Transporter, de la marca alemanya sempre ha estat considerat com un dels vehicles comercials més rellevants de la història. Un model que ha aconseguit satisfer un gran nombre de conductors que buscaven llibertat i tenien un cert sentiment nostàlgic. I en aquest cas, l’ID.Buzz cobreix aquest sentiment i, a més, els aproxima a la sostenibilitat i el futur de la conducció.

El seu disseny, i colors, no deixen indiferent a ningú. Podem assegurar que és el disseny que marcarà una nova era a la marca, combinant dimensions compactes amb amplitud, tecnologia, diferenciació i molta, molta personalitat.

Aquests aires futuristes exteriors es traslladen, com no, a l’interior, amb una fortíssima sensació d’espai redefinida amb uns acabats sorprenents fets a partir de materials reciclats. Ah! I per si fos poc, disposa d’un nivell de connectivitat excepcional per sentir-se estimulat al màxim quan a entorn digital i un maleter brutal, de més de 1.120 litres de capacitat total.

Per si fos poc, els clients poden escollir entre dues alternatives de configuració, una versió convencional adaptada per a les famílies, mentre que també hi ha disponible una versió Cargo més apta per a usos comercials.

El silenciós i vigorós motor elèctric aconsegueix 150 kW de potència, 204 CV de tota la vida, amb una entrega immediata de la mateixa, sorprenent a nivell de prestacions i podent-se carregar a un cabal de 170 kW, de forma realment ràpida, per aconseguir cobrir 418 kms d’autonomia a plena càrrega.

A nivell de xassís, aquest model també recorre a la plataforma MEB del grup Volkswagen, esgrimint fermesa a nivell de suspensions, amb un eix posterior molt dinàmic (que l’acosta a sensacions de turisme) i revelant el que ja hem pogut comprovar amb altres models ID: senzillesa de conducció, fermesa, agilitat i un comportament de 10.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Lamborghini presenta “El Invencible” i “El Autentica”

Lamborghini presenta “El Invencible” i “El Autentica”

Dos one-off – un roadster i un coupé –

Posterior
Suzuki, única marca amb quatre sistemes de tracció a les quatre rodes

Suzuki, única marca amb quatre sistemes de tracció a les quatre rodes

Suzuki va començar a desenvolupar en 1968 el seu primer vehicle amb tracció a

També et pot interessar
Total
0
Share