Home Actualitat El Volkswagen ID.3 arriba a el mercat espanyol
El Volkswagen ID.3 arriba a el mercat espanyol

El Volkswagen ID.3 arriba a el mercat espanyol

0
0
El Volkswagen ID3 presentat recentment a Madrid
Foto: Volkswagen

Volkswagen ha presentat per primera vegada a l’Estat Espanyol el nou ID.3. Es tracta d’un model elèctric amb una autonomia de 550 km.

Les comandes de l’ID.3 s’obriran a la primavera. Tindrà un preu d’entre 30.000 i 36.000 euros. El nou model estarà disponible amb tres nivells de bateries. La versió Pure tindrà una bateria amb una capacitat de 45 kW / h i 330 quilòmetres d’autonomia. L’acabat Pro equiparà una bateria de 58 kw / h de capacitat que li atorgarà fins a 420 quilòmetres d’autonomia. La bateria de més  capacitat, reservada per al nivell Pro S, serà de 77 kw / h i arribarà fins a 550 quilòmetres d’autonomia.

Primer model de la família ID

L’ID.3 és el primer model de la Família ID., Una generació completament nova de vehicles 100% elèctrics, que comptarà amb representants en tots els segments de mercat. El següent a veure la llum serà un SUV, que arribarà a final d’aquest any.

El Grup Volkswagen invertirà 33.000 milions d’euros fins a 2024 en el desenvolupament de l’electromobilitat entre les seves diferents marques. 11.000 aniran destinats a la matriu. L’objectiu és arribar a produir un milió de cotxes elèctrics en 2023.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *