1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen inaugura el seu nou centre de proves de seguretat
Volkswagen inaugura el seu nou centre de proves de seguretat

Volkswagen inaugura el seu nou centre de proves de seguretat

0
0
Foto: Volskwagen
Foto: Volskwagen

Vokswagen ha inaugurat un nou centre de seguretat de tres pisos i més de 8.000 metres quadrats d’espai a la seva seu de Wolfsburg. L’element central és una nova plataforma per a proves de xoc d’última tecnologia, capaç de simular per primera vegada moviments laterals i rotacionals de la carrosseria, tant horitzontal com verticalment.

“Aquest sistema d’última generació ens permet reproduir els moviments dinàmics d’un accident, així com simular-anomenats escenaris de pre-frenat”, va dir Gunnar Koether, director de Seguretat Vehicular a Volkswagen. Això és possible gràcies a un sofisticat sistema hidràulic del trineu, que gràcies al control de precisió permet simular tant el ‘capcineig’ davanter com el ‘balanceig’ lateral del vehicle de proves immediatament abans de l’impacte. “amb això podem demostrar amb precisió el funcionament dels moderns sistemes de seguretat activa, com la frenada d’emergència, en les proves de trineu “, va afegir Koether. en aquest escenari, el vehicle de proves s’accelera fins als 80 km / hi es frena poc abans de l’impacte. Aquest tipus de pre-frenat es correspon amb un escenari d’accident real.

Proves a velocitats de 100 km / h

En la nova instal·lació serà possible realitzar proves de vehicle a velocitats de fins a 100 km / h, amb pesos de fins a tres tones. El sistema de cables i rail sota terra de la nau mesura més de 140metros de llarg. Gràcies al nou sistema de canvi de palets, el següent test pot preparar mentre l’anterior encara s’està duent a terme, el que millora l’eficiència de la instal·lació, així com el seu rendiment. Cada any, l’equip de desenvolupament tècnic de Volkswagen efectua prop de 800 proves de xoc.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *