Volkswagen integra ChatGPT en els seus automòbils

Golf GTI and ID.7

Volkswagen fa història integrant el ChatGPT a l’Assistent de Veu IDA en vehicles de sèrie.

Volkswagen marca un abans i un després a la fira CES 2024, presentant una innovació pionera: els primers vehicles amb el chatbot ChatGPT basat en intel·ligència artificial integrat al seu assistent de veu IDA. Des del 9 fins al 12 de gener, la marca revelarà aquesta transformadora col·laboració amb Cerence Inc., posant al servei dels clients una nova dimensió d’experiència de conducció.

En aquesta nova etapa, els vehicles Volkswagen equipats amb l’assistent de veu IDA proporcionen un accés sense costura a la base de dades d’intel·ligència artificial ChatGPT. Cerence Chat Pro, la nova funcionalitat clau, assegura una integració intel·ligent, única i de qualitat. A partir del segon trimestre de 2024, Volkswagen es converteix en el primer fabricant de gran volum a oferir ChatGPT de sèrie en molts dels seus vehicles de producció.

Aquest revolucionari chatbot s’ofereix juntament amb la darrera generació del sistema d’infoentreteniment en els models ID.7, ID.4, ID.5, ID.3, el nou Tiguan i el nou Passat, així com en el nou Golf. Habilitat per Cerence Chat Pro, la integració de ChatGPT en el backend de l’assistent de veu Volkswagen proporciona una àmplia gamma de noves capacitats, més enllà del control de veu convencional.

L’assistent de veu IDA, mitjançant ChatGPT, no només controla l’infoentreteniment i la navegació, sinó que també respon a preguntes de coneixement general. En el futur, la IA oferirà informació addicional com a part de les seves capacitats en constant expansió, millorant les converses, aclarint dubtes i proporcionant informació específica del vehicle, tot en mode mans lliures durant el viatge.

La simplicitat és clau. El conductor no ha de crear comptes ni instal·lar noves aplicacions; simplement activa l’assistent de veu dient “Hola IDA” o prement el botó del volant. IDA prioritzarà automàticament les comandes, assegurant una conducció segura i sense distraccions.

ChatGPT garanteix la privadesa dels usuaris, ja que no té accés a les dades del vehicle. Les preguntes i respostes esborren immediatament per mantenir el màxim nivell de protecció de dades, gràcies a la tecnologia Cerence Chat Pro que utilitza múltiples fonts, incloent ChatGPT.

Kai Grünitz, membre del Comitè Executiu de Volkswagen responsable de Desenvolupament Tècnic, destaca: “Volkswagen democratitza la tecnologia una vegada més, convertint aquesta innovadora funcionalitat en estàndard pels seus vehicles. La integració perfecta de ChatGPT i la col·laboració amb Cerence subratllen la força innovadora dels nostres productes”.

Total
0
Shares
Anterior
La clau del Dakar 2024, sobreviure a la primera meitat

La clau del Dakar 2024, sobreviure a la primera meitat

A partir de l'equador, la dificultat del recorregut disminueix

Posterior
El líder Al-Rajhi té un accident i s’acomiada del Dakar

El líder Al-Rajhi té un accident i s’acomiada del Dakar

Carlos Sainz és el nou líder després de superar a Nasser Al-Attiyah

També et pot interessar
Total
0
Share