1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen invertirà 73.000 milions d’euros fins a 2025 per avançar en electrificació i digitalització
Volkswagen invertirà 73.000 milions d’euros fins a 2025 per avançar en electrificació i digitalització

Volkswagen invertirà 73.000 milions d’euros fins a 2025 per avançar en electrificació i digitalització

0
0

Electrificació i digitalització. Dos pilars bàsics del sector de l’automoció de present i de futur que s’han d’afrontar des d’avui mateix. Per això, Volkswagen s’ha posat mans a l’obra i ha anunciat el seu projecte per als propers anys. Invertirà 73.000 milions d’euros fins a 2025 per avançar en electrificació i digitalització.

Segons indiquen, el seu objectiu és continuar amb la seva transformació cap a una empresa de mobilitat digital. Amb mesures concretes, Volkswagen ha anunciat que les inversions en béns d’equip i investigació i desenvolupament per a tecnologies futures s’elevaran al 50% des del 40% de les inversions totals del grup.

D’altra banda, i en matèria de digitalització, la companyia duplicarà fins als 27.000 milions d’euros les seves inversions. Aquesta xifra reflecteix l’aposta de la marca per crear noves capacitats de programari. D’altra banda, Volkswagen invertirà 35.000 milions en vehicles elèctrics i altres 11.000 en el desenvolupament d’híbrids.

En suma, el total d’aquestes tres àrees suposaran una inversió de 73.000 milions en cinc anys. “La transformació del grup i les seves marques i l’enfocament estratègic en les àrees centrals de la mobilitat s’implementaran de manera consistent. Tenint en compte els enormes desafiaments que enfrontarem en els propers anys, la nostra base financera és molt sòlida”, assenyala el president del consell de supervisió de Volkswagen, Hans Dieter Pötsch.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *