1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen llança el seu nou e-Crafter a l’Estat Espanyol
Volkswagen llança el seu nou e-Crafter a l’Estat Espanyol

Volkswagen llança el seu nou e-Crafter a l’Estat Espanyol

0
0
Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen

Volkswagen Vehicles Comercials ha llançat a l’Estat Espanyol la seva nova furgoneta elèctrica e-crafter.

La furgoneta ofereix una conducció sense emissions i 170 quilòmetres d’autonomia. En els dos propers anys, la marca treballarà en alternatives de propulsió elèctrica per als seus models més emblemàtics.

Equipa un motor elèctric amb una potència de sortida màxima de 100 kW / 136cv que genera un par màxim de 290 Nm. El motor s’alimenta mitjançant un paquet de bateries de ions de liti muntat sota el terra de l’espai de càrrega, que es combina amb un sistema de càrrega ràpida CCS que permet recarregar les bateries al 80% en tan sols 45 minuts. Tot això, al costat d’una autonomia de fins a 170 quilòmetres.

Diferències amb la versió TDI

Al marge del motor 100% elèctric, el nou e-Crafter es diferencia de les versions TDI per diversos detalls, com ara para-xocs pintats en el color de la carrosseria, les bandes laterals de protecció i una línia blava horitzontal en la graella frontal. La cabina es diferencia de les versions dièsel en què té un ‘mesurador de potència’ en lloc del comptador de revolucions i un volant de cuir amb ribetejat blau.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *