1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen ofereix una revisió de seguretat gratuïta
Volkswagen ofereix una revisió de seguretat gratuïta

Volkswagen ofereix una revisió de seguretat gratuïta

0
0

Volkswagen ha llançat la seva campanya d’hivern, per a clients, amb l’objectiu que tinguin el seu vehicle preparat per fer front a les condicions climatològiques adverses típiques d’aquesta època de l’any. En aquesta ocasió, la marca ha centrat la seva campanya en la revisió de seguretat gratuïta.

Volkswagen

Es tracta d’una revisió de 37 punts del vehicle amb la qual s’avalua des de l’estat del motor, el condicionament exterior i interior o el sistema de frens, fins a la direcció, el sistema d’escapament o l’enllumenat i senyalització del vehicle, passant per la revisió del sistema de suspensió, la bateria o els pneumàtics.

Volkswagen ofereix també, de forma gratuïta, el reglatge dels llums que millora la visibilitat, evita l’enlluernament als altres conductors i afavoreix una circulació segura durant l’hivern.

A part de la revisió gratuïta, a través de la web www.unetealinvierno.com, Volkswagen posa a disposició dels seus clients una sèrie d’ofertes especials, tant en elements que augmenten la seguretat del cotxe – com ara el canvi de pneumàtics d’hivern-, com en accessoris.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *